• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Washington Post planuieste sa introduca o taxa pe continutul sau online

Washington Post planuieste sa introduca o taxa pe continutul sau online

Washington Post, una dintre cele mai importante publicatii americane, planuieste sa introduca o taxa pe continutul de pe site-ul sau, sistemul de plata urmand sa fie implementat anul viitor, informeaza AFP.

Washington Post se numara printre putinele ziare mari americane ale caror site-uri inca mai pot fi consultate gratuit. Situatia ar urma insa sa se schimbe in cateva luni, pentru ca publicatia intentioneaza sa introduca o taxa de acces la continutul sau online, scrie AFP, citand Wall Street Journal.
 
Citand surse apropiate Washington Post, Wall Street Journal precizeaza ca acest proiect de introducere a unei taxe nu poate fi implementat mai repede de sase luni.
 
Dupa ce va fi introdusa taxa pe continutul online, internautii vor putea sa acceseze gratuit un anumit numar de articole de pe site-ul Washington Post, inainte sa li se impuna o plata pentru a putea consulta si restul materialelor.
 
Pe de alta parte, potrivit huffingtonpost.com, Washington Post planuieste sa creasca din 2013 si pretul editiei tiparite a cotidianului.

7 decembrie 2012 15:23
Modifică setările cookies