• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Zborul Wizz Air W6 3215, Bucuresti - Oslo, aterizare neplanificata, dupa ce un pasager a devenit agresiv si necooperant

Zborul Wizz Air W6 3215, Bucuresti - Oslo, aterizare neplanificata, dupa ce un pasager a devenit agresiv si necooperant 

Zborul W6 3215 al Wizz Air, de la Bucuresti la Oslo Torp, a fost redirectionat, marti, la Malmo, dupa ce un pasager, care calatorea singur, a devenit necooperant si agresiv, pana in punctul in care pilotul a urmat procedurile si a decis sa faca o aterizare neplanificata, anunta compania aeriana.

"Pasagerul necooperant a fost arestat, un al doilea pasager care calatorea, de asemenea, singur, a fost debarcat tot pentru un comportament neadecvat. Zborul a fost reluat in conditii normale, aeronava aterizand la Oslo Torp cu o intarziere de o ora si jumatate. Siguranta pasagerilor este prioritatea noastra principala si compania nu tolereaza comportamentul agresiv la adresa pasagerilor si al angajatilor. Aceasta este acum o situatie in gestiunea politiei", a declarat Daniel De Carvalho, purtator de cuvant Wizz Air.

Marti, politia suedeza a anuntat ca o cursa aeriana ce a decolat din Romania si se indrepta spre Norvegia a aterizat de urgenta in orasul suedez Malmo, dupa ce un pasager a incercat sa sparga usa cabinei pilotilor, transmit AP si site-ul mirror.co.uk, potrivit Agerpres.

Publicatia Expressen a informat ca barbatul a fost oprit de alti pasageri aflati la bordul avionului Wizz Air, care efectua o cursa de la Bucuresti catre orasul norvegian Torp. Politia nu a confirmat detaliile.  

Un purtator de cuvant al Politiei, Stephan Soderholm, a declarat ca nu exista indicii ca incidentul ar avea legatura cu terorismul. Oficialul a adaugat ca cel de-al doilea pasager a fost luat in custodie la Malmo, pentru ca era in stare de ebrietate.  


4 noiembrie 2015 15:24
Modifică setările cookies