Pana la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Chiar si in conditiile continuarii contractului cu Romtelecom, canalele Pro TV vor fi disponibile in voyo.ro. De la 31 decembrie, abonatii voyo.ro au oferta completa de entertainment: filme, seriale, show-uri si canalele Pro TV, acasa, Acasa Gold, Sport.ro si ProCinema.

Pe langa cele doua canale exclusive pe care le are, Voyo Cinema si Voyo Comedy, voyo.ro a inclus in oferta de abonament si cele 5 canale Pro TV, toate integrate in noua sectiune a site-ului, TV online.

Astfel, abonatii voyo.ro au posibilitatea sa urmareasca emisiunile, filmele si programele de stiri ale canalelor Pro TV in timp real, ca si cum s-ar uita la TV. Prin achizitionarea unui abonament voyo.ro de 3 euro + TVA, utilizatorii pot vedea Pro TV, Sport.ro, ProCinema, Acasa si Acasa Gold. Cei care aleg sa se aboneze prin card, PayPal sau trec de la plata cu SMS la cea cu cardul pana la data de 31 ianuarie 2013 vor plati pentru abonamentul Voyo 1 Euro+TVA/ luna in primele doua luni. Din a treia luna, abonamentul Voyo revine la valoarea de 3 Euro+TVA/ luna.

Pro TV S.A. este liderul pietei de televiziune din Romania, inca de la lansarea din decembrie 1995. Parte a grupului CME (Central European Media Enterprises), Pro TV S.A. opereaza pe teritoriul Romaniei cu 11 canale de televiziune - Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, Pro TV HD, Acasa HD si sport.ro HD -, 3 posturi de radio - Pro FM, Pro FM Dance si Music FM - si 28 de website-uri.

Pro TV S.A. ofera o gama variata de productii locale de succes, dar si formate internationale de renume. Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International pot fi obtinute la numarul de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de relatii cu publicul al Pro TV.

Potrivit unui comunicat din 27 decembrie, Romtelecom nu a agreat initial conditiile de reinnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul Pro TV SA si, urmare a acestui fapt, Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu au mai retransmis aceste canale incepand cu 3 ianuarie 2013.