Oricine este implicat intr-o afacere stie cat este de importanta prezenta in online. Si nu doar prezenta, ci si comunicarea strategica si promovarea in acest mediu in plina dezvoltare, care sa duca la cresterea notorietatii si a vanzarilor. In cadrul evenimentului Meet the MAN! vom discuta cu un specialist in comunicare online, care ne va arata cum sa facem toate aceste lucruri si care sunt perspectivele domeniului”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Andrei Manea a devenit in anul 2005 co-fondator al agentiei de marketing on-line si web development Concept24. In prezent este Strategy Manager si responsabil de conducerea operatiunilor si dezvoltarea strategiilor de business ale companiei.

Concept24 ofera servicii integrate pentru cresterea vanzarilor prin intermediul mediului on-line: atragere de prospecti (SEO, Adwords, Facebook), conversia acestora (magazine on-line si site-uri de prezentare) si fidelizarea lor (solutii CRM personalizate). Printre clientii companiei se afla companii multinationale si locale.

Compania activeaza si pe piata din SUA si Canada, indeosebi in domeniul aplicatiilor de tip CRM tailor-made.

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. 

Inscrierile se fac la: [email protected],  iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111. 

Incont.ro este partener media al evenimentului.