Filiala American Express Publishing Corporation, a carei cesiune urmeaza sa fie finalizata in al patrulea trimestru al acestui an, publica in special reviste de calatorie si gastronomie, precum Travel + Leisure si Food & Wine, scrie Mediafax.

"American Express Publishing detine unele dintre cele mai prestigioase titluri din universul luxului, iar noi suntem incantati ca ele vor fi integrate in grupul Time Inc.", a declarat Joe Ripp, directorul general al Time Inc., grupul care detine revista Time.

"Reglementarile bancare limiteaza capacitatea noastra de a ne angaja in activitati non-financiare. Am ajuns din acest motiv la concluzia ca Time Inc. este partenerul ideal pentru a continua (...) si intentionam sa lucram in stransa colaborare cu reprezentantii acestui grup pentru o gama de initiative de marketing in viitor", a declarat John Hayes, directorul de marketing al grupului American Express.

Aceasta achizitie va fi realizata in urma unei colaborari care dureaza de 20 de ani, in timpul careia Time Inc. a furnizat servicii de gestiune companiei American Express Publishing.