In 2012, site-ul www.sport.ro a fost vizitat de aproape 180 de milioane de ori, ocupand primul loc intre site-urile romanesti. El a fost urmat de stirileprotv.ro si cancan.ro, cu peste 151 de milioane de vizite fiecare.

In decembrie, www.stirileprotv.ro a fost cel mai accesat site din categoria "stiri generale" cu 334.000 de vizitatori unici pe zi.

Internet ProTV a ocupat primul loc si la categoria divertisment, cu protv.ro, la tabloide prin cancan.ro, la lifestyle feminin prin perfecte.ro si la lifestyle masculin, prin debarbati.ro, iar cel mai puternic radio online ramane www.profm.ro.

Si ultimul proiect lansat al Internet ProTV, site-ul de "Stiri, cel mai probabil", www.audvoci.ro, a ajuns rapid lider in categoria sa.

Platforma pay-per-view www.voyo.ro, care ofera in premiera continut video pe PC-ul clasic, dar si pe device-uri mobile a avut peste 1 milion de vizite lunar.

Si pe mobil Internet ProTV a fost in 2012 lider incontestabil, cu peste 40% din audienta traficului de internet mobil. m.sport.ro a fost primul mobisite din Romania, urmat de versiunea pentru mobil m.stirileprotv.ro. Impreuna cu mobisite-ul cancan.ro, Internet ProTV a ocupat 3 locuri in topul celor celor mai vizitate 5 site-uri mobile.

Si paginile de Facebook ale Internet ProTV au terminat anul cu cifre record, cu peste 3 milioane de fani.

Paginile ProTv, Sport.ro si Romanii au talent au peste 500 de mii de fani fiecare, iar cele ale supershow-ului Vocea Romaniei, serialului pariu cu viata si stirilor ProTV, au peste 300.000 de fani fiecare.