Stirile Zilei sunt LIVE pe Facebook. Incepand de saptamana trecuta, Andreea Esca si reporterii Stirilor ProTV va invita zilnic in inima redactiei Stirilor ProTV, de unde prezinta in direct pe Facebook cele mai interesante subiecte ale zilei, in fiecare zi, intre 18 si 19. Interventiile live de pana acum pot fi vazute aici.

Pozele pot face mancarea mai savuroasa. In ultimii ani, intre fotografie si mancare s-a creat o legatura foarte puternica, iar hashtag-urile legate de hrana aduna milioane de postari foto si video pe Instagram. Atunci cand ne place felul pe care urmeaza sa-l mancam, a face poze creaza o scurta intarziere a momentului de consum, iar asta creste anticiparea placerii. Efectul e similar si atunci cand incercam sa mancam sanatos, chiar daca motivul e diferit: de cele mai multe ori, facem poze cu mancare sanatoasa pentru a ne demonstra apartenenta la clubul celor care au grija de propriul trup, mai arata studiul.

Si subscriberii sunt lenesi cateodata. Conform unui alt studiu realizat de Adestra, 80% dintre consumatori se dezaboneaza de la newsletter-ele de care nu mai sunt interesati. Ceilalti 20% sunt fie prea ocupati pentru a da unsubscribe, fie considera efortul inutil. Alte statistici interesante: atunci cand un website le cere adresa de e-mail pentru a continua, doar 43% dintre useri completeaza cu o adresa reala. Cand planuiesc sa citeasca un e-mail mai tarziu, doar 33% il marcheaza ca fiind special (flagged, starred), iar 59% il pastreaza ca Unread.