Facebook Live, feature-ul prin care utilizatorii retelei sociale pot face streaming video live de pe smartphone, va deveni disponibil si utilizatorilor de telefoane cu Android incepand din aceasta saptamana, mai intai in S.U.A, apoi si in alte tari. Printre competitorii Facebook Live se numara Periscope de la Twitter si YouTube Live Events.

Olimpiada din 2016 va introduce noi formate pentru transmisiunile sportive. Pentru prima data in istorie, Jocurile Olimpice de vara de la Rio vor fi filmate la rezolutie 8K. Mai mult, organizatorii promit ca vor fi disponibile atat imagini live, cat si inregistrari in formatul 360 °, adecvat castilor de realitate virtuala.

Aplicatia Being te ajuta sa fii cine vrei...pe Instagram. Disponibila deocamdata exclusiv pe iOS, aceasta permite userilor sa vada lucrurile din perspectiva unui necunoscut, a unuia dintre prieteni sau chiar a unei celebritati cu sute de selfie-uri si milioane de fani. In plus, aplicatia arata in timp real statistici despre numarul de useri care scrolleaza live profilul ales, dar si despre subiectele fierbinti discutate de “vedetele” de pe Instagram.

Morgan Freeman ne ofera tuturor un nou motiv sa folosim GPS in trafic, cel putin pentru o vreme. Incepand de saptamana trecuta, putem alege sa fim ghidati la volan  de vocea calma si de incredere a marelui actor din cadrul Waze, aplicatia de navigatie GPS care ne avertizeaza despre toate pericolele din trafic.