De data aceasta pe Twitter, unde – potrivit monitorizarii realizate de Nielsen – au fost date doar in Statele Unite aproape 400.000 de mesaje legate de lansarea de pe 27 februarie a celui de-al treilea sezon, disponibil acum si pe Voyo.ro.

73% dintre romani ar folosi Uber. De celebra aplicatie americana de ride-sharing, lansata in urma cu o saptamana si in Romania, au auzit pana acum doar 14% dintre utilizatorii de la noi. Insa dintre cei care au raspuns studiului realizat de iSense.Solutions, 88% considera conceptul util, iar 73% sunt gata sa foloseasca serviciul ca alternativa la transportul clasic cu taxiul.

Butonul magic care iti aduce PIZZA. De cand ori n-ai visat sa ai acasa un buton pe care sa-l apesi o data si sa primesti o pizza delicioasa? Mai ales cand te apuca foamea sau pofta! Cativa dezvoltatori italieni (cum altfel?) au venit la MWC Barcelona cu un nou gadget conectat la o aplicatie de mobil prin care iti poti comanda de acum pizza cu un singur click!

Salonul auto de la Geneva: conceptul SF creat de un roman. Marii constructori de masini au mers si anul acesta cu surprize uriase la cel mai tare salon auto din Europa. Printre mii de cai putere si masini desprinse parca din filme de la Hollywood si-au facut aparitia si modele interesante, ceva mai accesibile publicului larg, cum e noul Renault Kadjar, desenat de designer-ul roman Victor Sfiazof impreuna cu echipa sa de la Bucuresti.

Ericsson da in judecata Apple. Procesul ar putea bloca vanzarile de iPhone si iPad. Firma suedeza de telecomunicatii Ericsson a deschis 7 procese impotriva gigantului american. Acesta din urma ar fi folosit fara licenta 41 de tehnologii brevetate de Ericsson care acopera sisteme 2G, 3G si 4G de telecomunicatii mobile.