Potrivit site-ului CNA, detinatoarea licentei audiovizuale este compania Profimusic SRL, ai carei actionari sunt cantaretul de muzica populara Coca Vasile - asociat principal - 95% si Coca Viorelia - 5%.

Hora TV, un post de televiziune care difuzeaza muzica populara, a fost lansat in 2008, iar in momentul de fata este distribuit de toti operatorii de cablu din Romania.

Reprezentantii Consiliului National al Audiovizualului (CNA) au declarat pentru MEDIAFAX ca, pana la momentul difuzarii acestei stiri, nu s-a inregistrat nicio cerere pentru modificarea actionariatului Profimusic SRL.

Societatile care detin licente audiovizuale au obligatia sa notifice CNA in legatura cu orice modificare aparuta in licenta, in conformitate cu Legea audiovizualului si cu Decizia CNA numarul 488.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din sud-estul Europei, cu servicii furnizate in Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Croasia, Serbia, Spania si Italia. In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania mai detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile locale aferente), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport. De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.