Pe forumul deschis de Romtelecom,pe contul oficial de Facebook, reprezentantii companiei au precizat ca in cazul Look TV: "Pretul pentru aceasta optiune este de 1.7 eur fara TVA - 9.5 RON cu TVA inclus. Odata achizitionata, extraoptiunea trebuie mentinuta activa cel putin 3 luni". 

"Extraoptiunea se va numi «Extra Liga 1» si va contine canalele Look TV si Look TV HD. Asa cum stiti deja, continutul HD este disponibil exclusiv pentru cei care detin STB-uri HD. Dupa 3 luni, poate fi dezactivata si apoi reactivata in aceleasi conditii comerciale (cu perioada minima de mentinere de la activare de 3 luni)", se mai arata intr-un raspuns al companiei pe forumul Romtelecom. 

Pe data de 1 august, Romtelecom a scos din grilele sale Look TV si Look Plus, care difuzeaza Liga I, intrucat nu s-a ajuns la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni, au anuntat reprezentantii companiei.

Pe 2 iulie, reprezentantii Romtelecom au declarat, pentru Mediafax, ca negociaza retransmiterea in continuare a Look TV si Transilvania Live (care ulterior s-a transformat in Look Plus), in conditiile in care aceste televiziuni au decis sa renunte, de la 1 iulie, la regimul "must carry" si sa solicite tarife pentru retransmisie din partea cablistilor. 

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I.

Conform contractului, Liga Profesionista de Fotbal va incasa anual de la Intel Sky Broadcast suma neta de 27,5 milioane de euro pe sezon in cei cinci ani.  Televiziunile generaliste Look TV si Transilvania Live (care ulterior s-a transformat in Look Plus, n.r.) au anuntat, pe 2 aprilie, intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, ca au incheiat un memorandum de intelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea in direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I si Cupa Ligii. 

Pana in prezent, compania UPC si platforma sa de satelit, Focus Sat, dar si reteaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anuntat ca au semnat acorduri de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look Plus.

Pe 29 mai, compania de telecomunicatii RCS&RDS a anuntat ca a depus plangere la Consiliul Concurentei impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, intrucat "vanzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a facut cu incalcarea legislatiei concurentei".  Totodata, RCS&RDS a scos, pe 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic si digital televiziunile Look TV si Transilvania Live, la nivelul intregii tari, inclusiv in Bucuresti, intrucat aceste televiziuni au decis sa renunte de la 1 iulie la regimul "must carry", dupa cum au declarat la momentul respectiv surse din media. Look TV si Transilvania Live nu erau retransmise si pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS. 

Pe de alta parte, pe 30 iulie, Consiliul Concurentei a anuntat ca a declansat o investigatie asupra modului in care Liga Profesionista de Fotbal a vandut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competitiei Liga I.