Toti cititorii cu un telefon care se poate conecta la internet vor descoperi un design mai atractiv, dar si mai interactiv. Fotografii mai mari, un nou mod de a consuma fisierele VIDEO, fonturi mai mari, content mai bogat, toate intr-o forma mai aerisita, vor oferi userilor o noua experienta.

Continutul este mai usor de parcurs, pentru ca noul m.stirileprotv.ro este mai bine structurat. Userii vor putea ajunge mai repede la sectiunile pe care le prefera- atat de pe homepage-ul mobisite-ului, cat si din meniu. Informatiile noi si relevante din timpul zilei vor fi mai usor vizibile, pentru ca update-ul in timp real al evenimentelor va fi mai bine semnalat prin butoane rosii- BREAKING news, UPDATE, ULTIMA ORA, la accesarea homepage-ului.

Fotografiile de pe m.stirileprotv.ro sunt mai atractive, la o rezolutie mare, care se va incadra perfect pe display-ul unui smartphone, indiferent de diagonala ecranului.

Cititorii vor putea sa consume stirile din categoriile preferate si cu un simplu scroll, pentru ca aceste categorii sunt mai bine evidentiate in noul mobisite. Sunt foarte vizibile reportajele din emisiunile preferate de useri, "Romania, te iubesc", "I like it" si "Dupa 20 de ani".

Prezenta unui fisier VIDEO intr-un articol este semnalata, pe homepage, printr-un buton PLAY, de culoare rosie.

Si pentru ca se apropie concediile, iar versiunea WEB a stirilor ProTv are o sectiune noua de vreme, noul design al m.stirileprotv.ro integreaza si un widget special cu prognoza meteo. Inca de pe homepage, utilizatorul poate afla temperatura orasului in care se afla, dar si cum va fi vremea in urmatoarele trei zile. Pentru informatii suplimentare, pe ore, este nevoie de un simplu click pe oricare din casetele widget-ului.

Mai bogat in continut text, VIDEO, dar si imagini, m.stirileprotv.ro va surprinde placut prin viteza crescuta de incarcare, datorita integrarii tehnologiei HTML 5.  m.stirileprotv.ro ofera si o noua experienta de consum VIDEO. Pe langa clipurile video ale celor mai importante stiri ale zilei in format non-linear, realizate de corespondentii ProTv, cititorii vor putea sa fie la curent cu toate evenimentele transmise LIVE pe PROTV NEWS.

m.stirileprotv.ro ajuta cititorii sa impartaseasca din experienta lor, dar si informatiile, fotografiile si clipurile video prietenilor, pentru ca aduce mai aproape retelele de socializare.

In interiorul articolelor, la final , o postare pe Facebook, Twitter sau Google+ se face in cel mai usor mod posibil, cu un simplu click, apasand doar un buton.

O informatie mai bogata dar mai bine structurata, transforma, practic, m.stirileprotv.ro intr-un portal de stiri pentru device-urile mobile. Articolele celorlalte site-uri din Internet ProTv- www.incont.ro (site-ul economic al www.stirileprotv.ro), www.sport.ro, www.foodstory.ro, www.procinema.ro sunt scoase in evidenta in categorii speciale, asezate dupa prima jumatate a mobisite-ului.

Si, pentru ca experinta newsfeed-ului sa fie completa, pentru utilizatorii foarte grabiti, dar care doresc sa se puna la curent cu ultimele stiri, m.stirileprotv.ro ofera "Top 5 cele mai citite stiri ale zilei", dar si "Recomandari StirileProTV".

Cel mai puternic VIDEO al zilei va fi disponibil direct din homepage-ul m.stirileprotv.ro, printr-un player care ruleaza HTML 5.

Noul m.stirileprotv.ro aduce si zone speciale de advertising. Mai mari, in concordanta cu design-ul implementat, aceste pozitii sunt mai vizibile, dar in acelasi timp, mai placute pentru utilizatori.

Stirileprotv.ro este cel mai citit site zilnic in Romania, cu o medie de 418.540 de vizitatori unici si 594.883 de vizite, in timp mobisite-ul m.stirileprotv.ro are o medie zilnica de 116,299 de vizite, cu o crestere de 170% fata de anul 2012.