Potrivit acestor surse, grupul ar dori sa pastreze doar Time, Fortune si Sports Illustrated si sa vanda toate celelalte titluri pe care le detine, printre care se numara si People, considerata cea mai profitabila revista din lume.

Una dintre sursele citate de Fortune spune ca exista deja un "cumparator serios", al carui nume nu a fost dat publicitatii. Insa Wall Street Journal scrie ca este vorba de grupul american Meredith, care editeaza deja mai multe titluri dedicate femeilor si familiei.

Time Inc, filiala care grupeaza revistele Time Warner, nu a dorit sa comenteze, in timp ce compania mama nu a raspuns intrebarilor AFP privind acest subiect. Reprezentantii grupului Meredith nu au putut fi contactati pana la ora difuzarii acestei stiri.

Time Inc. nu a fost scutit de criza presei scrise, nereusind sa se adapteze concurentei crescande reprezentate de publicatiile online. La sfarsitul lui ianuarie a anuntat ca doreste sa elimine 6% din personal, adica 480 de angajati.

Time Warner si-a redus deja activitatile in ultimii ani, separandu-se de operatorul de cablu Time Warner Cable si de grupul de internet AOL in 2009.