Marc Laufer si Patrick Drahi vor fi singurii actionari ai grupului Mag&NewsCo, iar managementul operational va fi asigurat de Marc Laufer. 

Pana in prezent, 50% din actiunile cotidianului Libération erau detinute de Patrick Drahi si Marc Laufer, in timp ce restul actiunilor ii apartineau omului de afaceri Bruno Ledoux si asociatilor acestuia. 

Mag&NewsCo va fi un grup de media divers, cu operatiuni in televiziune, radio, presa scrisa, online si telefonie mobila.

Patrick Drahi si Marc Laufer sunt interesati si de preluarea Radio Nova, un cunoscut post de radio francez. 

Omul de afaceri franco-israelian Patrick Drahi este al patrulea cel mai bogat om din Franta, potrivit publicatiei Forbes. 

In vara lui 2014, Patrick Drahi, care a creat un imens grup telecom aflat in prezent in noua tari, a salvat cotidianul Libération. El a preluat datoriile publicatiei si a facut o investitie de 14 milioane de euro din cele 18 milioane de euro necesare pentru salvarea cotidianului. 

In Israel, Patrick Drahi a cumparat grupul Hot, cu operatiuni in televiziune si telefonie mobila, si a infiintat televiziunea de stiri i24news. Totodata, in Franta, el a cumparat televiziuni tematice precum Vivolta, Shorts TV, Kombat Sport si grupul MCS.