Digitimes citeaza surse din lantul de furnizori ai Apple. Potrivit acestora, noul iPhone va avea un ecran mai mare, un design modificat si va fi mult mai ieftin fata de actualul smartphone al companiei.

Informatia ca iPhone-ul ieftin va avea un ecran mai mare decat Iphone 5 nu prea pare sa aiba sens, noteaza CNET. Un ecran mai mare ar fi logic la un produs mai scump, astfel ca sursele Digitimes s-ar putea sa se insele, scrie CNET.

Posibilitatea unui iPhone mai ieftin a mai fost vehiculata in trecut. Saptamana trecuta, Neil Mawston, analist la Strategy Analytics, a afirmat ca Apple ar putea lansa in urmatorii trei ani un iPhone Mini, pentru a obtine acces la milioane de posibili clienti care nu-si permit un iPhone in prezent.

Peter Misek, analist la firma Jefferies, este insa de acord cu sursele Digitimes. Misek a afirmat recent ca un iPhone low-cost ar putea fi lansat in acest an la pretul de 200-250 de dolari, insa Apple nu a luat o deczie finala, intrucat compania este ingrijorata de marja de profit a noilor produse.