De asemenea, pe langa versiunile cu ecran clasic cu diagonale de 4,7 inchi si 5,5 inchi, anul viitor gama de produse iPhone ar putea include si un telefon cu o diagonala de 5,5 inchi si chiar mai mare dotat cu un ecran curbat pe margine la fel ca la Samsung Edge, sustine Nikkei.

Aceasta inseamna ca in luna septembrie a acestui an, Apple va lansa doar doua noi modele de telefoane iPhone, dintre care unul cu o camera de tip dual-lens.

Un iPhone cu un ecran curbat de tip OLED va fi cu siguranta mai scump de produs decat unul cu ecran traditional de tip LCD. Principalul rival al Apple, grupul sud-coreean Samsung, care recent a lansat Note7, noul varf de gama al companiei pe segmentul phablet, este principalul furnizor mondial de dispalyuri OLED.

Anterior, The Wall Street Journal a informat ca Apple are in vedere modificari importante de design pentru cea de a 10-a aniversare a lansarii primului iPhone, precum eliminarea butonului "home", insa unele din acestea modificari nu au putut fi gata la timp pentru lansarea din acest an.