iPhone5 se dovedeste inca un succes de vanzari, desi nu a reinventat telefonul mobil asa cum reusea primul model in 2007. Daca se respecta traditia, in 2013 vom vedea un iPhone5S. In loc de un ecran mai lung si procesor mai puternic, noi ne dorim sa aiba Siri in limba romana, o baterie mai buna si incarcare wireless, portofel electronic si speram o vopsea care sa nu se zgarie atat de usor ca negrul actual de pe iPhone5.  

O surpriza asteptata in 2012 a fost Galaxy S3, care a resetat standardele pentru un telefon Android. Departe de a fi perfect, a adus cateva functii noi, precum comenzile vocale pe care nu le foloseste nimeni. Ce poate sa aduca noul S4? Un ecran Full HD, asta este sigur. Camera va urca sigur peste 10 Mpx. Diagonala ar putea fi dusa la 5 inch, exact cum avea prima generatie de Samsung Galaxy Note. Totusi risca sa devina cam mare pentru gusturile unora.

Din categoria viselor frumoase, iata cum ar putea arata telefonul extrem in 2013. Va avea ecran flexibil full HD, va fi capabil sa ruleze jocuri si programe de calculator, ar putea avea proiector de perete incorporat, baterie care sa reziste doua saptamani, nu se va sparge si va face poze ca un aparat foto bun. In plus va sti ca un medic atent daca ne simtim bine, analizand aerul expirat, transpiratia, temperatura corpului, culoarea pielii, pulsul si tensiunea arteriala. Desi suna SF, toate aceste tehnologii exista si nu trebuie decat puse la un loc.  

Toate jucariile inteligente la care visam vor fi prezente la CES Las Vegas. Cel mai mare targ targ de electronice si electrocasnice din lume, la care va fi prezent si George Buhnici.