Fosta doamna Jobs este una dintre cele mai bogate femei din lume, mostenirea legata de catre sotul sau ajungand la 1 miliard de dolari.

Aceasta s-a casatorit cu Steve Jobs, la 2 ani dupa ce l-a cunoscut in timpul unei conferinte cand era studenta la Stanford. Acestia s-au casatorit in 1991, ceremonia fiind oficiata de un calugar budist, conform credintelor religioase ale fostului sef de la Apple.

La 6 luni dupa ceremonie a venit pe lume primul loc copil, Reed, alaturi de care cuplul are inca doua fete.Pana in momentul mortii lui Steve, Laurene s-a concentrat pe cresterea copiilor si pe treburile casnice, desi face parte din bordul de conducere al mai multor companii.

Dupa moartea acestuia aceasta s-a ocupat de lansarea mai multor programe ce au ca subiect reformarea sistemului educational, Evenimentele organizate de catre aceasta fiind unele dintre cele mai importante din America.

Intr-unul dintre putinele interviuri oferite de catre doamna Jobs, aceasta spunea ca Steve Jobs va ramane in memoria sa, ca sotul si tatal copiilor sai si ca acesta ii lipseste foarte tare.

Citeste continuarea pe www.stirileprotv.ro.