Deutsche Telekom va detine totalitatea actiunilor dupa ce va plati Slovaciei 900 milioane de euro pentru participatia sa. 

"Fondul Proprietatea, Ministerul Economiei si Guvernul slovac au aprobat vanzarea pachetului de 49% pentru 900 milioane de euro. Aceasta inseamna ca Deutsche Telekom va plati 900 milioane de euro pentru aceste actiuni'" a declarat ministrul slovac de Finante, Peter Kazimir. 

Din suma totala, 100 milioane de euro vor fi depuse intr-un cont special si vor fi utilizate pentru solutionarea posibilelor dispute juridice legate de activitatile din trecut ale Slovak Telekom.

Deutsche Telekom a acceptat sa plateasca statului slovac dividende de aproape 16 milioane de euro pentru rezultatele inregistrate anul trecut de Slovak Telekom. 

"Preluarea Slovak Telekom este in linie cu strategia noastra globala si este urmatorul pas logic pentru noi", a declarat directorul general de la Deutsche Telekom, Tim Hoettges.

Brandul Telekom Romania este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebrandingul comun al Romtelecom si Cosmote Romania.