ICEEfest - festivalul dedicat industriei digitale si interactive din Europa Centrala si de Est - va fi si un bun prijej de distractie. Celebritati precum Horia Brenciu sau Marius Moga nu vor lipsi din agenda festivalului, ei urmand sa discute alaturi de reprezentanti ai Facebook sau Google despre cum Internetul a schimbat relatia cu fanii si industria muzicala.

Jeff Leach, un popular stand-ul comediant si DJ din Marea Britanie, va anima atmosfera pe parcursul festivalului. Jeff a mixat si produs pentru Ministry of Sound si Island Records si este un colaborator permanent al unor emisiuni difuzate de BBC, ITV, Channel 4 si 5. Interviurile sale cu Lady Gaga precum si aparitiile alaturi de Alice Cooper i-au consolidat cariera. Jeff va sustine si un show de stand-up comedy in seara zilei de vineri, 7 iunie, de la ora 18.00, pe scena ICEEfest si, in plus, va fi DJ-ul petrecerii private a evenimentului.

Oameni de creatie si comedianti locali se vor aduna la “Viral Movie Night”. 90 de minute de proiectii cu cele mai amuzante sau stupide clipuri care au facut trafic urias pe YouTube vor fi comentate si analizate de Teo, Sergiu si Micutu impreuna cu oameni de creatie cunoscuti precum Bogdan Naumovici sau Dragos Musat, adica omul din spatele lui Tetelu de la Catavencu si colaborator “Divertis”. Lor li se va adauga Mikey H., adica Mihai Holos, cel care face sute de mii de vizualizari in fiecare saptamana cu show-ul lui viral, “Doza de Has”.

In plus, fetele de la scoala de dans Performers – cunoscute publicului si dupa aparitia la “Romanii au talent, ca “Performers Crew”, vor dezmorti atmosfera intre prezentarile serioase ale festivalului.

Intrarea la ICEEfest 2013 se face pe baza de bilet. Pot fi achizitionate bilete de o zi (90 euro pentru ziua I sau II), bilete pentru anumite sectiuni ale evenimentului (Stars of the Internet | IAB MIXX Awards | Party – prima zi – 5 euro, Stand Up Comedy Show & Viral Movie Night – ziua a II-a – 5 euro, Great Mobile Ideas Workshop cu Tom Eslinger – 30 euro) sau abonamente full care permit accesul vizitatorilor in ambele zile ale festivalului. Cei care vor opta pentru varianta full vor putea castiga un abonament anual pentru publicatiile Ziarul Financiar si Business Magazin, al carui pret depaseste 130 euro. Biletele sunt disponibile pe site-ul www.ICEEfest.com.