"Cautam startupuri early stage, cu maximum doi ani la activ si cel mult 100.000 de euro", spune Bogdan Iordache, fondator How to Web. Organizatorii vor alege dintre echipele inscrise 32. De asemenea, o parte dintre cei care nu se califica, vor fi invitati sa participe la unul dintre cele 3 workshopuri gratuite.

How to Web 2013, cea mai mare conferinta dedicata antreprenorilor din sud-estul Europei, va avea loc pe 20 si 21 noiembrie Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti. La eveniment vor veni sa le dea sfaturi tinerilor cu idei de afaceri in IT nu mai putin de 40 de speakeri care au businessuri de succes, scrie Yoda.ro.

Timp de doua zile, vor fi prezentari si dezbari, iar cei mai talentati tineri care vor sa faca bani din tehnologie vor primi sfaturi si chiar finantari. Exista si programul Startup Spotlight,care aduce fata in fata cele mai bune echipe din regiune cu mentori de exceptie si reprezentanti ai celor mai apreciate acceleratoare. In cadrul acestuia, cele mai bune startup-uri vor fi premiate, iar suma totala care va ajunge la tinerii antreprenori se ridica la 20.000 de dolari. 

Citeste mai multe despre acest subiect pe www.yoda.ro.