Prima tableta de succes costa cat un Tico bine intretinut. De la 2500 de lei in sus. Se intampla demult. In 2010. O regula a industriei spune ca pretul unui produs se injumatateste in fiecare an. De vina este avansul tehnologic si productia de masa. Asa am ajuns astazi sa avem tablete decente de la 400 de lei. perfecte chiar si pentru un copil de cresa.

Serghei are acum 2 ani si jumatate, dar are deja experienta de peste un an pe tableta. Nu stie sa scrie inca, dar face puzzle-uri in 30 de secunde. Povesti similare sunt in fiecare familie care detine deja cel putin o tableta.

Pentru cei mici tableta nu mai are niciun secret. Daca nu au una, macar un telefon. Un smartphone decent costa zilele acestea si 370 de lei. Asa ca poate deveni cadoul perfect pentru un junior care invata bine. In plus telefonul nu duce lipsa de nicio functie.

Daca tableta sau telefonul vi se par scumpe, ce ziceti de un calculator care costa doar 200 de lei. Se numeste RassberyPI. Sistemul de operare, Linux, ruleaza de pe un Card SD, ca cel de pe aparatul foto. E ideal pentru cineva care cauta un PC portabil. E chiar mai mic decat un mouse. Poti sa vezi filme, poti sa canti melodii, poti sa te conectezi la internet.  

La mare moda sunt si camerele foto. Preturi mici de la branduri consacrate. 350 de lei costa o camera care-l gaseste repede pe Nemo.

Cum sa alegi cel mai bun gadget pentru acasa sau pentru cel mic? Sfatul nostru, cumparati modelul care tocmai a fost inlocuit de noua generatie. Cel mai probabil veti capata performanta similara la un pret mai bun cu cel putin 30%. Si nu ignorati concurenta. Avem pe piata peste 100 de modele, dintre care 20 romanesti.