Potrivit analistei de la Morgan Stanley Katy Huberty, precomenzile pentru iPhone 6 in Asia sunt cu 20% mai mari decat au fost cele pentru iPhone 5S si se asteapta ca noul gagdet sa fie inca o mega lovitura pentru compania americana.

Analistii se asteapta ca iPhone 6 sa aiba un ecran mai mare, ceea ce va fi o schimbare radicala pentru Apple, in conditiile in care cei mai multi utilizatori folosesc inca iPhone 4 sau 4S cu ecran de 3,5 inch, acestia fiind primii care vor vrea sa-si cumpere noul iPhone 6.

Presa americana sustine ca noul model de smartphone produs de Apple va iesi pe piata, pana la sfarsitul acestui an, in doua dimensiuni. Primul model va avea un ecran de 4,7 inch, in timp ce al doilea va ajunge la 5,5 inch.

Totodata, Business Insider scrie ca urmatorul iPhone va fi cu 20% mai subtire, cu pana la 7 milimetri. iPhone 5S, de exemplu, are 7,6 milimetri grosime. In plus, butonul de pornire al telefonului ar putea fi mutat pe una dintre lateralele telefonului, pentru mai multa accesibilitate.

Prototip iPhone 6 (Sursa: Business Insider)