Proaspetele imagini obtinute de catre Nowhereelse, cu noul smartphone al sud-coreenilor, arata similaritati cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Sasiul metalic, partea de jos a device-ului care va gazdui jack-ul audio, portul micro USB si difuzorul unic, de asemenea pozitia portului pentru casti, designul lateralelor, toate acestea sunt schimbari majore fata de Galaxy S5, dar foarte asemanatoare cu iPhone6.

Se pare ca bateria nu va putea fi schimbata, ceea ce pare sa aiba legatura cu noua memorie a telefonului.

Capacitatea bateriei Galaxy S6 va fi mai mica, urmare a cipului Exynos 7420 cu procesor pe 64 de biti in opt nuclee care va inlocui Qualcomm Snapdragon 810. 

Daca ceea ce prezinta Nowhereelse chiar va fi reinventarea Galaxy S6, va fi o usoara dezamagire. Da, adauga ceva elemente noi, dar ramane extrem de apropiat de teritoriul Apple, scriu cei de la Forbes.

Metoda Apple nu este singura posibila, noteaza Forbes, HTC One sau LG G3, amandoua arata superb si in acelasi timp complet diferit de tot ceea ce inseamna iPhone.

Sa speram ca cei de la Samsung vin si cu ceva surprize fata de tot ce s-a scris, luna viitoare cand vor lansa mult asteptatul smartphone, tinand cont de preturile mari la care va putea fi cumparat, adauga jurnalistii de la Forbes.

Sursa foto: Nowhereelse.fr