Actiunile Apple au pierdut 2,9% pe bursa din New York, dupa ce Samsung a prezentat noile produse la IFA Berlin 2014.

Samsung Galaxy Note 4, mult-asteptatul smartphone care a fost prezentat in cadrul unei ceremonii organizate la Berlin, este dotat cu o camera principala cu senzor de 16MP, cu stabilizare optica a imaginii.

In partea din fata exista o alta, cu senzor de 3,7MP si diafragma f/1.9.

Bateria noului smartphone are 3220mAh si ii puteti adauga incarcare wireless prin inductie. El nu este rezistent la apa.

Samsung Galaxy Note 4 vine de-acum cu aluminiu si scapa de pielea falsa de pe spate. Are procesor mult mai puternic, iar displayul vine cu o rezolutie quad HD, adica mai mare decat cea fullHD. Insa, toate aceste date palesc atunci cand stii ca poti sa duci selfie-urile la un alt nivel cu camera frontala.

Al doilea smartphone Samsung lansat la IFA Berlin 2014, Note 4 Edge, duce insa smartphone-ul intr-o noua era, ciudata la prima vedere. De departe, Note 4 Edge este o mica revolutie. Auzim de multa vreme de ecranul curbat si iata-l.

E o senzatie speciala sa umbli pe marginea telefonului si sa vezi cum se schimba imaginile, sa ai acces la iconite, notificari.

Samsung experimenteaza ecranul curbat si pe noul ceas, care este destul de mare, pentru ca este si telefon. Poti sa vorbesti cu el - are si 2g, 3g, wi-fi, bluetooth, GPS - e un telefon in sine, insa se poate conecta si la un smartphone. Ai si un senzor pentru ultraviolete.