Desi zvonuri legate de intentia companiei de a lansa smarphone-uri cu ecrane de 4,7 inch si chiar 5,5 inch au tot circulat in ultima perioada, documentele confirma faptul ca Apple se gandeste sa satisfaca cererea tot mai mare de phablete din piata.

Documentele citate de Business Insider, via Recode, dezvaluie planurile Apple pentru 2014, in care reprezentantii companiei sustin ca “oamenii vor ceea ce noi nu avem.” Adica telefoane cu ecrane mai mari.

Acelasi document mentinoneaza si ca Apple inca nu ofera smartphone-uri ieftine. Multi au asteptat ca iPhone 5C sa rezolve aceasta problema, dar telefonul este tot scump pentru cei care vor sa-l cumpere fara contract si de aceea inca nu a ajuns la toti clientii tinta.

Aceste concluzii la care a ajuns Apple se pare ca se vor vedea si in strategia companiei, care este pe cale sa se schimbe, in conditiile in care in prezent americanii nu ofera telefoane ieftine si piata phabletelor a fost acaparata de device-urile cu Android.

Astfel, in ciuda faptului ca Apple declara ca in prezent smartphone-urile companiei se vand foarte bine, exista o preocupare intensa in randul sefilor legata de viitor.

Fanii produselor companiei lui Steve Jobs se asteapta la o schimbare majora inca de la lansarea urmatorului iPhone in acest an, despre care toata lumea spune ca va avea un ecran mai mare decat cele de pana acum, ceea ce va reprezenta cea mai mare schimbare facuta de Apple in ultimii ani.