In functie de specificatiile lor, iata lista smartphone-urilor in care merita sa investesti in acest an, potrivit specialistilor straini:

iPhone 5S  

Desi nu se stiu prea multe despre cum va arata noul telefon al celor de la Apple, acesta este asteptat sa apara pe piata in luna iunie sau iulie a acestui an.  

Samsung Galaxy S4  

Va avea un ecran Oled de cinci inci, mai mare decat al modelului precedent, Samsung Galaxy S3. Procesorul quad-core, posibilitatea conectarii 4G si sistemul de operare Android reprezinta alte avantaje. 

Samsung Galaxy Note 3  

Mai este denumit “phableta”, datorita dimensiunilor sale care il incadreaza mai degraba in categoria tabletelor. Modelele precedente de Galaxy Note se bucura insa de succes in randul consumatorilor.  

Sony Ericsson Xperia ARC  

Acesta ar putea reprezenta sansa revenirii pe piata a celor de la Ericsson. Noul model de telefon va avea o camera impresionanta si o varianta de Android 2.3.  

LG Optimus   

Dupa ce a pierdut lupta pentru primele pozitii in topul producatorilor de smartphone-uri, LG s-a concentrat pe productia unor telefoane din sectorul de mijloc. Insa modelul Optimus G promite sa fie mai mult decat atat.  

BlackBerry Z10  

Noul model BlackBerry cu ecran tactil are pret de pornire de la 199 de dolari. Softul BlackBerry Z10 permite utilizatorilor sa isi verifice email-urile, calendarul sau alte optiuni fara sa iasa din aplicatia in functie.

Sursa: smartphones2013.com