Las Vegas-ul a fost din nou paradisul celor mai tari gadgeturi si inovatii tehnologice care in curand vor ajunge si in casele noastre.  Vedeta show-ului a fost insa tableta Razer Edge, prima tableta destinata gamer-ilor, care a castigat atat “Best of Show” cat si “People’s Voice”, fiind preferata publicului.     

Razer Edge: tableta care devine „masina” de jocuri    

Cea mai puternica tableta din lume. Suficient de puternica pentru a putea rula si reda excelent grafica jocurilor de pe calculator. Razer Edge are preinstalat sistemul de operare Windows 8 si este singura tableta care poate trece printr-o „metamorfoza”, transformandu-se dintr-o tableta intr-o consola de jocuri – fixa sau mobila – si chiar intr-un monitor de calculator. E suficient sa ai accesoriile potrivite.     

TV Ultra HD: imaginea prinde viata intr-o noua forma    

Samsung, Sony, Sharp, LG au dezvaluit in premiera tehnologia Ultra HD pentru televizoare, cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat televizoarele HD clasice. Daca LED-ul Samsung primeste un procesor cu patru nuclee si o forma „fara precedent” care il face sa para un obiect „plutitor”, OLED-ul 4K de la Sony impresioneaza prin claritate, culori si contrast la cei 58 inch ai sai.     

Curved TV: primele televizoare cu ecran curbat    

Samsung si LG s-au grabit sa prezinte televizoarele cu ecran curbat, extrem de subtire, in speranta ca vor deveni lideri pe piata televizoarele de tip OLED. Display-ul concav al acestui concept care va fi lansat in prima jumatate a anului permite ca distanta dintre TV si utilizator sa fie egala indiferent de unghiul din care priveste.     

Peeble: ceasul smart conectat cu telefonul tau    

Primul ceas cu ecran E-ink care poate fi personalizat, Peeble este extrem de usor la cele 38.2 g ale sale, dar super-rezistent, inclusiv la mare adancime in mediul subacvatic. Are incorporat un radio care poate fi activat prin sistemul Bluetooth si tot astfel poate accesa aplicatiile iOS si Android ale telefoanelor mobile, putand trimite de asemenea SMS-uri, emialuri si notificari.     

Vuzix: ochelari smart prin care vezi lumea cu alti ochi    

Tot la CES 2013 a aparut si prima pereche de ochelari prin care vom vedea lumea reala la o noua dimensiune. Cu ajutorul asa zisei augmented reality incorporate, ochelarii smart vor afisa in timp real informatii de pe internet, din retelele sociale sau de pe telefonul mobil.