Cei peste 8,7 milioane de utilizatori care au cartele preplatite, abonamente sau servicii dedicate companiilor vor putea accesa nelimitat si gratuit internetul, folosi streaming-ul si social media in Supernet 4G+, potrivit unui comunicat al companiei.

“2017 este un an de referinta pentru prima retea digitala de telefonie mobila din tara, intrucat aniversam primii 20 de ani de activitate in serviciul clientilor nostri. Vom sarbatori impreuna cu ei pe parcursul intregului an si sunt bucuros sa anunt un cadou pe care l-am pregatit pentru ei: posibilitatea de a se bucura fara costuri si fara limite de cea mai buna retea din tara de Ziua Indragostitilor. Aceasta este prima initiativa dintr-o serie de surprize ce vor urma”, a declarat Ravinder Takkar, presedinte si CEO, Vodafone Romania.

Brandul Vodafone este prezent pe piata locala din anul 2005, cand a achizitionat Connex, care si-a lansat serviciile in 1997.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe.

Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.