Astfel, Red Infinity 17 şi Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în reţeaua Supernet 5G, această premieră naţională venind la o lună după activarea primelor staţii radio 5G în aceeaşi reţea şi care permit românilor să aibă acces la specificaţiile acestei tehnologii de ultimă generaţie.

"Suntem foarte mândri să fim printre puţinii operatori de la nivel global şi primul din România care au lansat servicii şi oferta comercială 5G. Acest lucru vorbeşte despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovaţie, nu doar la nivel local, dar şi la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menţinem angajamentul de a ne continua misiunea şi investiţiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine şi a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei", susţine Mostafa El Beltagy, director customer business unit, Vodafone România.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe.

Vodafone Group are divizii în 25 de ţări, 41 de reţele mobile partenere şi operaţiuni de broadband fix în 19 ţări.

La 31 martie 2019, Grupul avea în portofoliu 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, respectiv 19 milioane de utilizatori de servicii broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toţi clienţii Vodafone din entităţile create în urma unor fuziuni şi asocieri.

Vodafone România este certificată drept cea mai bună reţea de date mobile din România, potrivit testelor realizate de către compania independentă de testare a reţelelor de comunicaţii P3 communications GmbH din Germania.