LG Optimus Pro a fost capul de afis de la standul coreenilor. Un gigant de 5,5 inch care se lupta cu Galaxy Note 2 pe piata phabletelor - adica a hibrizilor telefon - tableta. Sta bine la specificatii, cu procesor quad-core si 2 gigabiti de RAM. Asta promite viteza mare de navigare.  Insa astfel de procesoare consuma si foarte mult curent, cu un ecran atat de mare, asa ca ei au pus o baterie de 3140 de mA, in acest telefon, care poate fi detasata. Asadar, performanta pe un ecran mare, cu o baterie mare. 

Blackberry Q10 este fratele aproape geaman al lui Z10. La aceleasi performante si sistem de operare, are insa o tastatura cum numai canadienii stiu sa faca. Acesta se lauda cu un ecran patrat, 720 pe 720. Aceeasi experienta ca pe un smartphone, insa in momentul in care incepi sa folosesti un smartphone, oricum partea de jos e ocupata de o tastatura reala. Si-atunci ce-au zis cei de la Blackberry, de ce sa nu fie ocupata de o tastatura reala. 

HTC One: Pe langa camera foto care impresioneaza, HTC One sta bine si pe partea de aplicatii. Are de departe cel mai bun editor foto pus vreodata pe un smartphone. Spre exemplu, vrem sa scoatem un obiect dintr-o fotografie. Pe fundal se vad doua persoana care se plimba. Acum vreau sa dispara. Merg la editare, "retouch" si acum pot sa scot obiectele. Si gata, au disparut. 

Au impresionat si cei de la Alcatel care au revigorat toata gama One Touch cu telefoane inteligente.

Dar spectacolul tot chinezii l-au facut, cu un pret destul de mic, sub 200 de euro, care se numeste Grand Memo.

Afla tot ce s-a intamplat la MWC 2013 Barcelona