Liviu Dragnea a fost intrebat ce parere are despre faptul ca procurorii vor sa grabeasca dosarul "Frauda la referendum", vicepremierul spunand ca incearca sa fie rezervat si sa ii lase pe procurori sa isi faca treaba, fiind un dosar "cu multe ciudatenii".

"Practic dosarul a pornit pe baza reclamatiei unui mort. Adica, omul a murit in '91 sau prin '90, iar in 2012 mi-a facut mie reclamatie pentru ca am fraudat referendumul, de la asta a pornit practic. A murit, s-a trezit in 2012 si s-a intors inapoi", a spus Dragnea.

Dosarul "Frauda la referendum", in care sunt acuzati Liviu Dragnea si alte 74 de persoane, va incepe in 15 noiembrie, dupa ce instanta suprema a admis cererea DNA si a schimbat primul termen de judecare a cauzei, stabilit initial la 18 februarie 2014.

Liviu Dragnea, secretar general al PSD la data faptelor, in prezent deputat si vicepremier, a fost trimis in judecata pentru infractiunea de folosire a influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.