Solicitat sa comenteze faptul ca surse politice sustin ca exista nemultumiri in PSD privind activitatea lui Sova, acesta urmand sa fie schimbat din functie, in uma unei discutii la CExN, convocat pentru 30 iunie, Dragnea a precizat ca atributul remanierii guvernamentale apartine exclusiv premierului.

”Primul-ministru este cel care si-a format echipa initial si a prezentat-o Parlamentului si el hotaraste pe parcursul unui mandat de guvernare care sunt ministrii care trebuie schimbati, daca trebuie schimbati si care nu. Eu nu am deocamdata aceste informatii. Daca premierul va hotari despre un ministru sau altul, este decizia dumnealui. Sigur ca o sa aflam si noi, cand va fi cazul. Dar pana la aceasta ora nu am avut o discutie oficiala in partid”, a spus Dragnea.

Surse politice, citate de Mediafax, sustin ca Dan Sova ar urma sa fie remaniat din functia de ministru al Transpoturilor, premierul fiind nemultumit de activitatea acestuia. Sova ar urma sa plece din Guvern, si nu sa fie numit in alt post de ministru, asa cum au fost vehiculate la un moment dat unele informatii, au precizat aceleasi surse.