Intrebat daca va candida in 2014 la Presedintie, Oprescu a raspuns ca se uita in tara din pozitia de primar general al Capitalei, cu responsabilitati, si vede ca "dreapta nu este conturata, stanga are si ea problemele ei".

"Din cate stiu, n-au tinut coalitiile decat cativa ani", a mai spus Oprescu.

Intrebat daca "poporul PSD" este incantat sa sustina un candidat liberal la Presedintie, Oprescu a raspuns: "Nu, dar nu din cauza substantei, ci din cauza relatiilor la nivel judetean".

Pe de alta parte, intrebat daca l-ar vota pe Crin Antonescu la Presedintie, Oprescu a raspuns: "Da, sigur ca da, i-as vota pe toti, dar nu in acelasi timp".

El a tinut sa sublinieze ca este prieten cu Crin Antonescu si ca acesta l-a sprijinit in cursa pentru Primaria Generala a Capitalei.

Intrebat cum ar vota daca va candida si Victor Ponta, Oprescu a raspuns: "E, atunci e mai greu, dar din cate stiu Victor Ponta nu prea... Nu vreau sa bag si eu dihonia".

Intrebat de ce se ataca Crin Antonescu si Victor Ponta, Oprescu a raspuns: "Se apropie alegerile, ii mai soptesc unii lui Crin «Tu trebuie sa fii de dreapta»".

La insistentele realizatorilor, care l-au intrebat din nou daca el va candida sau nu la Presedintie, Oprescu a raspuns: "Nu-mi trece prin cap, in acest moment, am spus foarte clar, nu imi trece prin cap, ma ocup de ale mele, stau in banca mea".