Fara sa-l intereseze problemele colegilor sai, Gigi Becali a anuntat deja ca nu va lua niciun ban de la institutia pe care acum o reprezinta.

Cu gandul ca in urmatorii patru ani trebuie sa vina la munca relaxat si zambitor, Gigi Becali a vorbit cu presedintele Camerei sa primeasca un birou numai al lui. Pe pereti, liberalul vrea sa lipeasca foita de aur asa cum are la palat si sa decoreze spatiul cu icoane.

Intre timp, colegii lui au alte probleme. Multi dintre social-democrati, dar si majoritatea liberalilor, nu vor sa accepte solutia propusa de presedintele Camerei Deputatilor si sa plece de la hotel pentru a sta in gazda.

Una dintre variantele gasite de liberali a fost ca fiecare dintre cei 200 de parlamentari cazati in hoteluri sa negocieze sederea direct cu patronii respectivelor unitati. Din partea Parlamentului, vor primi maximum 4.000 de lei, iar daca suma convenita este mai mare, alesii sunt dispusi de dragul confortului sa puna diferenta din buzunar.

Si daca se vor muta, alesii au cerut sa li se lase timp pana in aprilie. Lunar, senatorii si deputatii primesc peste 8.000 de lei pentru sederea lor la hoteluri de trei si patru stele. In zilele urmatoare, vom afla cat de mult tin patronii hotelurilor la clientii lor parlamentari.