Viorel Stefan este presedintele comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, numele sau fiind vehiculat in ultimele ore drept persoana care va fi nominalizata, cel ama probabil pentru functia de ministru al Finantelor.

"Nu am apucat sa discut cu presedintele Iohannis si nu am propus inca pe nimeni la Ministerul de Finante, pentru ca asa lucrez eu, intai vreau sa vad ca sunt adoptate astazi, in sedinta, cele doua Coduri", a spus Ponta.

Intrebat de presa daca pentru acest post va fi nominalizat Viorel Stefan, Ponta a sustinut ca, deocamdata, nu a vorbit cu nimeni si nu a apucat sa se ocupe de acest lucru. "Pana in acest moment, nu exista nicio discutie concreta si batuta palma cu cineva", a adaugat Ponta.

Intrebat insa daca numele lui Viorel Stefan ca viitor ministru al Finantelor este vehiculat in mod fals, premierul a raspuns ca acesta este unul dintre cei mai buni colegi, dar a sustinut in continuare ca nu a discutat cu acesta.

Portofoliul de la Finante a ramas vacant, dupa demisia lui Darius Valcov, acuzat de DNA de fapte de coruptie. Senatorii au aprobat, miercuri, cererea procurorilor de arestare a fostului ministru.