Discuții cu USR și alți lideri politici imediat după turul 2

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că după turul doi al alegerilor prezidenţiale intenţionează să aibă o discuţie cu preşedintele USR, Dan Barna, dar şi cu alţi lideri politici, pentru a stabili care sunt următorii paşi de parcurs, dar şi cine este pregătit să îşi asume rezolvarea problemelor României.

”Indiferent cum se termină alegerile - sper că pentru mine bine -, vom avea astfel de discuţii şi ne vom pregăti pentru următorul pas, următorul pas care este, în funcţie de evoluţia politică, alegeri locale sau alegeri parlamentare anticipate.”, a precizat el. (13 noiembrie)

Alegeri parlamentare anticipate

Klaus Iohannis a declarat că susţine alegerile parlamentare anticipate şi că va încerca să convingă cât mai mulţi parlamentari în acest sens.

Alegerile parlamentare poate chiar reuşim să le avem mai repede decât în toamna anului viitor. Pentru mine, anticipatele rămân prima opţiune. Am spus-o demult, rămân la această idee şi sper să reuşesc să conving suficienţi parlamentari”, a afirmat Iohannis în timpul campaniei electorale (22 noiembrie).

Continuarea pe www.stirileprotv.ro.