"Vreti sa stiti cine a fost cel care a ocupat biroul meu, dupa ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria si am parasit sediul Ministerului Economiei? The winner is... Remus Vulpescu!!! Daca recunoasteti personajul, comentariile va apartin...", scrie Vosganian pe blogul sau, potrivit Mediafax.

In prezent, Remus Vulpescu este directorul de cabinet al vicepremierului Daniel Chitoiu, care asigura interimatul la Ministerul Economiei, dupa demisia lui Varujan Vosganian. Vulpescu face parte si din Consiliul de supraveghere al Hidroelectrica.

Remus Vulpescu a fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in lndustrie (OPSPI), functie din care a demisionat in urma cu an, urmare a insuccesului privatizarii Oltchim, al carei castigator fusese declarat Dan Diaconescu.

Varujan Vosganian si-a anuntat luni demisia din functia de ministru. El a facut acest anunt dupa ce a iesit din cabinetul presedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o sedinta a liderilor PNL la care au participat si premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu.

Demisia a fost prezentata la scurt timp dupa votul dat in Senat de respingere a solicitarii procurorului general al Parchetului ICCJ privind inceperea urmaririi penale impotriva lui Vosganian. El ramane insa senator, iar demisia sa din functia de ministru nu are vreo consecinta asupra solicitarii respinse de Senat.