Revista nemteasca Auto Motor und Sport a publicat in cel mai recent numar al sau (20/2014) topul celor mai bune anvelope de iarna, in urma unui test facut de expertii de la Hanovra. Anvelopa ContiWinterContact TS 850 a fost desemnata castigatoare, expertii fiind unanim de acord ca "aceasta anvelopa combina bunele performante pe zapada cu un raspuns foarte bun la schimbarea directiei de mers si foarte bune caracteristici pe carosabilul ud. Cu performante totale foarte echilibrate, anvelopele Continental reprezinta cea mai buna solutie pentru iernile din Europa Centrala." "Rezistenta mica la rulare a anvelopei ContiWinterContact este exemplara", au adaugat specialistii germani.

ContiWinterContact a castigat si titulatura de "cea mai buna anvelopa pentru vremea umeda". Testele au cuprins 3 probe – zapada, ploaie si carosabil uscat, fiecare cu o pondere 30%, la care s-au adaugat 10 puncte pentru proprietatile dedicate mediului. Anvelopele au fost testate pe un VW Golf, insa dimensiunea 205/55 R 16 H este folosita pe foarte multe modele, printer care Audi A3, BMW 1 Series, Mercedes A-Class si Volvo V40.

"Suntem incantati ca expertii de la Auto Motor und Sport au confirmat prin intermediul scorului acordat ca modelul ContiWinterContact TS 850 intruchipeaza cea mai noua tehnologie din domeniu. Ne vom asigura ca aceasta distinctie ajunge la inginerii nostri, oferindu-le o motivare in plus sa continue ridicarea stachetei cu noi solutii inovative", a declarant Alexander Bahlmann, purtatorul de cuvant al Continental.

Prin castigarea acestui test, ContiWinterContact TS 850 deschide un nou capitol din povestea de succes inceputa de Continental in primavara lui 2014, cand i s-a acordat titlul de "Cel mai bun brand timp de 50 de ani de testari ale anvelopelor" de catre revista Auto Moto si Sport.