Primul proiect a vizat renovarea si modernizarea centrului de diagnosticare a leucemiilor din cadrul Institutului Clinic Fundeni, iar cel de-al doilea a urmarit deschiderea si dotarea unei noi sali de operatii in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Sectia Chirurgie IV. 

La Institutul Clinic Fundeni, in urma achizitiei de echipament medical de ultima generatie, se vor realiza analize de sange pentru diagnosticarea in profunzime a leucemiilor pentru pacientii din spital, dar si pentru cei diagnosticati primar in sectiile de hemato-oncologie din sudul tarii. 

Impactul proiectului este astfel atat de ordin cantitativ, permitand realizarea a aproximativ 2500 de analize comparativ cu un numar de 700 de analize anterior realizarii investitiei, cat si calitativ, contribuind la imbunatatirea indicatorilor de supravietuire in bolile hemato-oncologice la copii si adulti, respectiv cresterea ratei de supravietuire de la 50% la 80%.

Toate acestea au fost posibile prin programul "Energie pentru o sansa la viata", care a implicat o contributie financiara de 375.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy Romania, investitie realizata prin intermediul Asociatiei Daruieste Viata.  

O alta investitie facuta de GDF SUEZ Energy Romania, in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata, a fost la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si a implicat o contributie financiara de 235.000 de euro din partea GDF SUEZ Energy Romania.

Ea a permis deschiderea unei noi sali de operatie si dotarea ei cu echipament modern, ceea ce va permite dublarea numarului de interventii chirurgicale, in sistem de urgenta si electiv, dar si facilitarea unor operatii minim invazive, care sa permita pacientilor o recuperare rapida. Sala de operatii este dotata si cu un sistem video care permite transmiterea in direct a interventiilor chirurgicale in sala de curs, oferind astfel studentilor si rezidentilor posibilitatea sa-si insuseasca mai bine metode si tehnici specifice diferitelor patologii.  

Grupul GDF SUEZ este prezent in Romania in trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate si servicii energetice si de mediu.