A purta un laptop în permanență în geantă a devenit aproape sinonim cu a purta un portofel în geantă. Iar lucrul la cafenea, în parc sau în mijloacele de transport a devenit banal în ultimii ani. De aceea, este de dorit ca latopul să fie ușor ca o tabletă, dar performant, să încapă și în genți mai mici și să nu ocupe mult spațiu.

Special conceput pentru cei care călătoresc foarte mult, dar care trebuie să lucreze în orice condiții, în avion sau în tren, noul laptop convertibil cu touchscreen HP Elite Dragonfly poate fi soluția optimă.

Laptopul care te însoţeşte oriunde și care conferă un nou nivel de libertate celor care lucrează în deplasare, HP Elite Dragonfly este cel mai uşor laptop convertibil compact pentru business din lume.

Cu un design adaptabil, noul laptop de la HP oferă patru moduri de utilizare versatile – respectiv laptop, tablet, cort și multimedia, moduri pe care utilizatorul le poate folosi cu ușurință pentru a lua notițe, pentru a partaja și pentru a-și duce lucrul la bun sfârșit într-un mod plăcut și relaxant.

Pe lângă faptul că este un gadget care funcționează la standarde înalte și este extrem de fiabil, un alt atu important pe care îl are laptopul este autonomia.

Pentru cei care lucrează mult în deplasare, să aibă o baterie care să țină cât mai mult timp este un aspect important. HP Elite Dragonfly răspunde și la această exigență și promite o configurație standard cu autonomie pe durata întregii zile, care furnizează energie timp de până la 14 ore. De asemenea, utilizatorii pot alege o configurație cu durată de viață extinsă, pentru a beneficia de o autonomie de 24 de ore si 30 minute.

Cât despre teama de ochii curioși care ar putea să vadă în ecranul laptopului informații confidențiale, utilizatorii pot sta liniștiți. HP Elite Dragonfly are un ecran de confidenţialitate integrat, care împiedică instantaneu ochii curioşi cu ecranul HP Sure View Gen35.

Securitatea este asigurată de până la trei factori de autentificare pe care utilizatorii îi pot folosi, inclusiv amprentele şi recunoaşterea facială. În ceea ce privește teama de a nu fi spionat prin intermediul camerei, și această problem a fost rezolvată. Camera de confidenţialitate HP4 permite închiderea obturatorului și nu te vei mai întreba niciodată dacă te urmăreşte cineva.

Dincolo de toate aceste caracteristici, HP Elite Dragonfly vine cu un design suplu, cu o greutate sub 1 kg, realizat din aliaj de magneziu, iar culoarea albastru-cobalt îi conferă eleganță și seriozitate.