Designul, funcționalitatea și nu în ultimul rând, satisfacția unui client mulțumit sunt posibile doar dacă se apelează la expertiza, devotamentul și experiența câștigată în urma montajului a mii de focare seminee, sobe moderne sau șeminee tradiționale pe lemne sau gaz, livrate cu succes de către un profesionist. Un specialist în adevăratul sens al cuvântului, va veghea în permanență la respectarea normelor de rezistență, astfel încât, familia dumneavoastră să se poată bucura de aceasta experiență, în condiții ideale de siguranță și confort.

Construcția corectă a unui șemineu, fie că vorbim despre unul pe lemne sau un șemineu pe gaz, presupune respectarea unui proces complex de la început, până la sfârșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o altă serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de dumneavoastră, zona unde va urma să fie amplasat șemineul în funcție de poziția coșului de fum, grinzi, pereții locuinței, fără să omită și dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, revine în totalitate meseriașului care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă și până la finisaj. Tot acesta, va fi responsabil cu calculele necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini al întregului proiect, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanța alegerii unui profesionist își va face cu adevărat simțită prezența, în etapa de realizare și execuție a proiectului. Indiferent dacă vorbim despre un șemineu cu dimensiuni ample sau o sobă pe lemne micuță și cochetă, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu astfel încât acesta să fie clădit cu grijă, mai ales într-o fază atât de importanță cum este cea de semi-finisaj. Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate încât să reducă pe cât posibil impactul asupra mediului înconjurător, fără să se facă însă, rabat de la fiabilitatea și siguranță lucrării.

Dacă rezultatul final este identic cu design-ul machetei randate și respectă cu strictețe specificațiile de funcționare, atunci se poate spune că proiectul este unul reușit, bucurându-te la maximum de beneficiile unei investiții pe viață.

Așadar, în cazul în care și dumneavoastră sunteți în căutarea unei soluții semineu ploiesti sau în oricare alt colț al țării, care să vă ofere un plus de siguranță, fiabilitate și confort la cele mai ridicate standarde de performanță, vă invităm pe site-ul Alego.ro, să intrați în legătură directă cu unii dintre cei mai buni meseriași din industria construcțiilor de șeminee, care vă vor ajuta să transformați în realitate, visul de a deține un șemineu aspectuos, dar și sigur, în confortul propriului cămin.