Marea majoritate a pariorilor profesionisti joaca online si aproape fiecare dintre acestia pariaza la mai multe agentii de pariuri online. Acest lucru le ofera un avantaj in fata pariorilor obisnuiti, care de regula se limiteaza nu mai la o singura optiune. Avand conturi deschise la mai multi operatori, profesionistii pot specula de fiecare data cele mai mari cote de pe piata pentru pronosticurile vizate. In plus, avand acces la mai multe agentii, acestia pot profita si de ofertele pe care fiecare operator le pune la dispozitia utilizatorilor, cu ajutorul carora isi maresc sansele de castig pe termen lung.

Pe langa aceste lucruri, pariurile online permit si o alta facilitate care s-a dovedit a fi extrem de apreciata de catre toti pariorii profesionisti din lume, si anume posibilitatea de a inchide pariurile inainte de termen. Fie pentru reducerea pierderilor, fie pentru asigurarea castigului prematur, functia Cash Out a devenit extrem de populara in randul tuturor pariorilor de succes, care pana la aparitia acesteia, erau nevoiti sa se acopere manual, scotand si mai multi bani din buzunar pentru a obtine acelasi rezultat.

"Nu exista cea mai buna casa de pariuri online,” spunea unul dintre cei mai cunoscuti tipsteri ai comunitatii pariorilor din Romania, evidentiind faptul ca fiecare operator are punctele sale forte si aspecte la care nu exceleaza in mod neaparat.

Aceste case de pariuri online recomandate de catre specialistii din cadrul comunitatii PariuriX.com ofera numeroase avantaje, pe care jucatorii care vor sa castige pe termen lung la pariuri trebuie sa le cunoasca si sa profite de ele de fiecare data cand au ocazia:

Betano (L1170664W000663) – La aceasta agentie vei gasi sute de tipuri de pariuri pentru meciurile din Liga 1, poti paria prin comanda vocala prin aplicatia de iOs si te bucuri de o serie de oferte semi-permanente deosebite, printre care si „Marja 0%”, care se traduce prin introducerea in oferta zilnica de pariuri a catorva partide de fotbal, tenis, baschet si volei, la care operatorul isi opreste 0% marja de castig pentru pariurile de tip 1X2.

Netbet (L1160651W000195) – Aici poti plasa pariuri live la orice ora din zi sau din noapte, intrucat Netbet are o oferta extrem de bogata in ceea ce priveste numarul evenimentelor oferite, dar si al optiunilor de pariuri, cum ar fi pietele rapide cu pariuri pe intervale de 1 sau 5 minute la meciurile de fotbal. In plus, jucand la Netbet vei fi deseori surprins de ofertele personalizate pe care agentia ti le va trimite prin e-mail.

Sportingbet (L1160656W000327) – Este o casa de pariuri online care se bucura de o platforma moderna si optimizata, ce permite navigarea rapida, indiferent de dispozitivul de pe care accesezi site-ul sau aplicatiile. Daca devi jucator activ vei avea parte de numeroase facilitati, cum ar fi „Asigurarea Saptamanala” si de concursul „Predictorul Zilei”, pe langa posibilitatea zilnica de a revendica o oferta.

Unibet (L1160657W000330) – Agentia de pariuri online Unibet este una dintre primele fondate in mediul online si totodata una dintre cele mai premiate case de pariuri online din ultimii 5 ani. Analistii sportivi Ilie Dumitrescu si Ionel Danciulescu furnizeaza deseori analize si ponturi pe site-ul operatorului, care dispune de o oferta extrem de bogata in ceea ce priveste numarul competitiilor si al optiunilor de pariuri speciale incluse. Prin functia Action Betting poti juca pariuri live cu rezolutie imediata – in doar cateva secunde.

Betfair (L1160655W000329) – Dispune de singura platforma de Betting Exchange licentiata in Romania, acolo unde tu poti deveni casa de pariuri si totodata de o sectiune de pariuri in cota fixa care te va surprinde prin diversele facilitati pe care le ofera, cum ar fi generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal, posibilitatea de a-ti asigura biletele pentru a-ti primi miza inapoi atunci cand pierzi la limita, posibilitatea de a inchide biletele partial sau total prin functia Cash Out si multe altele.

Ai grija, atunci cand iti deschizi un cont nou la pariuri online, sa-i furnizezi cat mai curand documentele solicitate operatorului respectiv, pentru ca altfel, acesta este obligat sa-ti inchida contul in termen de 30 de zile. Aceasta masura legala doreste sa previna practicarea jocurilor de noroc de catre minori, spalarea de bani si alte aspecte de acest gen, asa ca nu trebuie sa-ti faci nici un fel de griji. Procesul este 100% securizat si confidentialitatea datelor tale este asigurata pe viata!

PariuriX.com si Cădar Marius promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016