Pentru pasionații de vacanțe ad-hoc, pentru cei care nu au timp să se organizeze și să studieze îndeaproape destinații și pentru iubitorii de adrenalină și aventură există ofertele last-minute.

Călătoriile sunt acele lucruri pe care le cumperi și te îmbogățesc sufletește, îți dezvăluie ținuturi neexplorate, te încarcă de energie bună și te ajută să te descoperi.

Vacanțele reprezintă cele mai așteptate momente din an, când simți că ai nevoie mai mult ca oricând de relaxare. Însă nu e cazul să planifici atât de mult viitoarea călătorie când ai la îndemână soluțiile last-minute.

De ce sunt ofertele last-minute cea mai bună variantă pentru vacanța românilor?
 
Prevăzători din fire, românii nu se aventurează prea des în călătorii neplanificate minuțios, mai ales dacă vorbim de vacanțele familiilor cu copii mici. Totuși, fie că îți dorești un sejur pentru tine și partener, fie că v-ați strâns o gașcă de prieteni sau ai pregătit copiii pentru o vacanță de neuitat, noi îți oferim cele mai importante motive să renunți la preconcepții și să alegi ofertele last-minute:
 
      În primul rând prețul redus până aproape de 50 la sută. Bugetul este principalul punct de care ținem cont atunci când planificăm o vacanță, de aceea reducerile de preț sunt mereu bine-primite de către turiști. Te poți relaxa la soare, savurând o sangria sau poți porni la pas pentru a descoperi fascinantul El Teide, cel mai înalt munte al Spaniei, într-o vacanță în Tenerife ce nu costă mai mult de 470 euro, conform Christian Tour. Ți-e dor de Veneția, însă ți-ai propus să alegi litoralul grecesc anul acesta? Nimic mai simplu. Optează pentru plimbările lungi pe lângă zidurile Palaio Frourio, statul pe plajele cu nisip fin sau deliciile culinare de la tavernele din Insula Corfu. Cu 50 la sută reducere la taxele de aeroport și plecări cu avionul din București și Cluj, vei plăti pe biletul tău către vacanța mult visată puțin peste 340 euro. Distracția cluburilor de noapte din Palma de Mallorca și efervescența zonei sunt mai aproape de tine decât ai crede, cu oferte pornind de la 672 euro.

      Scapi de stresul organizării și studierii ofertelor, care îți pot ocupa destul de mult timp. Iar timpul, știm cu toții costă bani. Unde mai pui că te vei încărca de informații până la destinație și vei ajunge să nu te mai bucuri de ineditul și noutatea momentului dacă vii cu lecția deja învățată. Ce e de făcut? Alege o agenție serioasă, care îți poate aranja sejurul conform cerințelor tale, iar ție îți rămâne doar să pui degetul pe harta destinațiilor și să îți pregătești bagajul.

      Dacă ești genul “trăiește clipa”, vacanțele last-minute sunt exact acea doză de entuziasm de care ai nevoie. Neștiind încotro ți se vor îndrepta pașii, te va face să te simți din nou copil, așteptând darurile Moșului de Crăciun. Spontaneitatea îți va oferi încredere în tine și vei reveni din vacanță cu nivelul de energie la maximum. Nu e nevoie să pleci prea departe de casă, dacă e prima oară când alegi să îți rezervi vacanța pe ultima sută de metri. Descoperă frumusețea aurie a Rivierei Olimpului sau a plajelor speciale, ca de marmură ale Insulei Thassos, într-un sejur last-minute cu o ofertă de nerefuzat - plătești 1 și merg 2.

      Ți s-a ivit oportunitatea unei vacanțe în programul tău zilnic și nu ai timp pentru căutarea ofertelor? Variantele de zboruri charter last-minute sunt cheia unei vacanțe spontane reușite. Destinații precum Antalya, Bodrum, Zakynthos sau Rodos pot fi mult mai accesibile în această perioadă, cu prețuri ce pornesc chiar și de la 20 euro/persoană/sens și plecări din cele mai importante orașe ale României.

      Te temi că vremea îți poate schimba starea de bine din vacanță? Ofertele Ultra Last Minute sunt anunțate cu 72 de ore înainte de călătorie, deci poți fi sigur de condițiile meteo ce te așteaptă la destinație. De asemenea, ia în calcul faptul că undeva, pe Glob, există un loc în care să te bucuri de soare nestingherit. Ți-ar plăcea un sejur într-o destinație exotică, înconjurat de palmieri și cântec de păsări?

Cum recunoști o ofertă last-minute grozavă?

Prețurile pachetelor sunt reduse chiar și la jumătate, iar acestea includ atât transport individual cât și zboruri charter.

Ofertele tour operatorilor se pliază pe personalitatea fiecăruia, cu destinații ce îmbină soarele cald și plajele liniștite ale insulelor grecești - Rodos, Thassos, Corfu, Creta, Zakynthos, cu spiritul oriental al celor mai faimoase regiuni ale Turciei - Bodrum, Antalya, sau cu peisajele cu palmieri și relief muntos din Spania cea efervescentă - Palma de Mallorca sau Tenerife.

E atât de simplu să te deconectezi de la rutina ta printr-o călătorie ce începe în câteva ore. Experiența în sine este fabuloasă căci te scoate din zona de confort, te provoacă să fii spontan și să mergi pe mâna profesioniștilor în materie de călătorii.