De asemenea, cum nicio muncă în echipă nu se poate face fără ședințele de lucru, unul dintre momentele cheie ale acestei activități are la baza prezentarea materialelor pe o tablă magnetică.

O tabla magnetica este confecționată din mai multe straturi de materiale feromagnetice vopsite cu substanțe speciale și intercalate cu straturi de carton, pe a cărei suprafață se pot lipi magneți.

Grație suprafeței mari a acestor table, informația poate fi modificată rapid sau completată, iar instrumentul de scris folosit este markerul în loc de cretă.

Iată cum te poți folosi de o tablă magetica în activitățile pe care le ai:

1. Ca să fii mai organizat

Orice companie sau agenție se poate folosi cu succes de o tablă magnetică pentru a comunica eficient, a face schimb de idei sau a implementa diverse proiecte. La birou sau la școală, tablele magnetice pot fi folosite pentru a susține vizual o prezentare și reprezintă o alegere mai practică decât să investești mult timp într-un slideshow în PowerPoint. De altfel, folosirea ei este mai interactivă, pentru că pot participa și colegii tăi și pot veni cu idei scrise pe post-it-uri.

2. Pentru a vizualiza evenimentele importante, sub formă unui calendar

Pe o tablă magnetică, poți desena un calendar pentru luna în curs și astfel îți va fi foarte ușor să vizualizezi toate evenimentele la care urmează să participi. Te vei simți mult mai organizat și vei duce la îndeplinire cu ușurință toate sarcinile pe care le ai.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să rătăceșți facturile sau ai sărit din greșeală peste una? Poți folosi magneți pentru a prinde facturile de gaz, energie, internet direct în dreptul datei când trebuie să le plăteșți.

3. Pentru a te inspira

Fiecare dintre noi are nevoie și de o "zonă de inspirație", mai ales pentru cei care lucrează în design interior, arhitectură, fotografie sau orice alt domeniu creativ. Poți lipi pe tabla magnetică diverse fotografii cu lucrări pe care le admiri sau care te inspiră în activitatea ta.

Acest lucru este valabil și pentru persoanele care lucrează de acasă și au nevoie de un plus de inspirație. Poți lipi pe tabla magnetică citate inspiraționale care să te motiveze să îți duci deadline-urile la bun sfârșit.

4. Pentru a pregăti o prezentare la birou

O tablă magnetică se potrivește perfect în sala de conferințe, de aceea, dacă ai de făcut o prezentare, te poți folosi de o tablă magnetică într-un mod creativ, care să stârnească interesul publicului. De asemenea, este o metodă foarte practică și te poate motiva să duci la capăt tot ce ți-ai propus. Dacă ți-ai notat toate sarcinile pe o lista, vei simți o mare satisfacție în momentul în care le vei îndeplini și le vei putea tăia cu o linie..

Ai de făcut o prezentare business sau lucrezi în mediul educațional? Viamond.ro îți pune la dispoziție o gama completă de produse pentru comunicare și prezentare, la prețuri accesibile.