Și cu toate că pe piața din România există foarte multe site-uri care vând extensii de păr, ExtensiiZen.ro se situează mai presus de toate, pentru că esența în ceea ce privesc extensiile Zen este naturalețea. Naturalețe la care se adaugă extensiile din păr 100% natural pe care ai posibilitatea de a le testa chiar acum!

Spuneam de varietate, dar și de calitate! Ce-ai spune dacă le-am luat pe rând pentru a înțelege în totalitate ce este cu acest termen de extensii de par premium? Fiind singurul brand care mizează pe extensiile de păr natural virgin sau nu, adus din Rusia și India, ExtensiiZen.ro, încă de la început, a pus accent pe tot ceea ce vine la pachet cu naturalețea.

Cu ajutorul acesteia, astăzi, extensiile de păr de la Zen sunt definiția ideii de premium, dar și a idee de calitate! Oricând vrei, astfel, un păr plin de volum, pe o perioadă lungă de timp, dar și un păr natural pe care să-l invidieze cei din jurul rău, să știi că extensiile puse la dispoziție de experții Zen în domeniu îți stau la dispoziție. Același lucru îl pot afirma și despre cei din spatele ExtensiiZen care te ajută să alegi extensiile potrivite pentru tine. Așa te poți asigura că iei decizia corectă, decizie pe care nu o vei regreta mai târziu!

Cât despre varietate, ExtensiiZen.ro se poate lăuda și cu aceasta. Cu ce nu se poate lăuda ExtensiiZen.ro, mai bine zis? Dar să ne axăm pe varietate, pentru că despre aceasta menționam la început. În acest sens, sunt de luat în vizor câteva concepte atunci când vine vorba despre extensiile de păr natural.

Menționăm și afirmăm faptul că extensiile Zen se diversifică în mai multe categorii de extensii, dintre care amintim extensiile clip-on, extensiile tape-on, respectiv extensii cu cheratina și extensiile cu microring.

Ce spun experții Zen despre acestea? Prin ce se definesc ele și cum le recunoști? Ei bine. în ceea ce privesc extensiile de tip clip-on, este de reținut faptul că acestea sunt cel mai ușor de pus, dar și cel mai ușor de scos. După cum le spune și numele, acestea extensii din păr natural au atașate niște clipsuri care trebuie prinse de firele de păr. Ele au flexibilitate maximă, iar îngrijite corespunzător te pot ține chiar și ani întregi.

Același lucru poate fi menționat și despre extensiile de tipul tape-on, doar că acestea sunt demne de folosit pentru o perioadă mai lungă de timp, comparativ cu cele de tip clip-on. Extensiile tape-on sunt folosite cel mai des în cazul evenimentelor și te pot face să arați mult mai bine!

De altfel, un proces mult mai complicat este necesar în cazul extensiilor cu cheratină, în sensul în care ele trebuie aplicate cu grijă pe șuvițele de păr!În funcție de cât de des sau de rar este părul tău, numărul acestora va varia! Important este, însă, să te simți bine cu ele, indiferent pentru care ai opta!