McCann/Thiess Conferences se doreste a fi un proiect care sa contribuie la imbunatatirea performantei mediului de afaceri din Romania si la dezvoltarea personala a celor care isi doresc o cariera manageriala.

Conferintele vor reuni personalitati internationale, care se vor afla in Romania in premiera, pentru a prezenta intr-un mod unic subiectele de actualitate din domenii precum leadership, educatie, sport si inovatie.

Primul eveniment din seria McCann/Thiess Conferences, intitulat AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc in 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

In cadrul acestuia vor discuta despre leadership si determinare doua personalitati cu o cariera militara deosebita:

- Robert O’Neill - Team Leader, Naval Special Warfare Development Group - cunoscut datorita afirmatiilor facute in noiembrie 2014 conform carora el este cel care l-a impuscat pe Osama bin Laden in timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar si datorita celor peste 400 de misiuni in cadrul carora a detinut pozitii de lider.

- Scott Moore - US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command - care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a interventiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat si pozitiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

„Conferinta American Heroes va fi o ocazie unica in viata de a-i vedea si asculta pe unii dintre cei mai influenti si valorosi oameni ai timpurilor noastre, cei care scriu istorie. Acestia vor ilustra prin exemple proprii cat de important este sa iei cea mai buna decizie atunci cand nu ai voie sa gresesti”, a declarat Bogdan Enoiu, Director General McCann WorldGroup Romania.

Mai multe detalii pe site-ul www.mccannthiess.com.

Biletele vor fi disponibile in reteaua Eventim - www.eventim.ro.

McCann WorldGroup Romania este agentia care se ghideaza dupa principiul fondatorului sau, Harry McCann: „O agentie se dezvolta mai repede daca se concentreaza mai degraba pe creşterea business-ului clienţilor sai.” Astfel, McCann Erickson are relatii de parteneriat indelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piata: The Coca-Cola Company, Nestlé, Vodafone, L’Oréal, MasterCard Europe, Heineken, Kandia Dulce, Dedeman, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agenţiile McCann Bucuresti, Momentum, UM, McCann PR şi MRM Worldwide. La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice retele de advertising, cu birouri in 205 orase din 132 de ţari.

Thiess Holding a fost si este in avangarda evenimentelor si conferintelor ce i-au avut ca invitati pe unii dintre cei mai importanti lideri ai timpurilor noastre, precum Mihail Gorbaciov (fost Presedinte al URSS), Richard Haass (Presedinte al Council of Foreign Relations CFR), George Friedman (Presedinte al Stratfor), Betsy Myers (COO Obama for America), Gen Michael Hayden (fost Director al CIA & Director al NSA).