Dacă jucați cea mai bună strategie pe care o puteți, veți putea câștiga mai multe sesiuni de joc și puteți juca mai mult pe același bankroll.
 
Ai grijă la cote

Odată setat un punct, puteți plasa un pariu special numit un pariu cotă. Pariul cotă nu are un loc marcat pe masă, deoarece cazinourile nu doresc cu adevărat să le plasezi. Glisați pariul în spatele liniei de trecere sau nu treceți pe pariul pe care l-ați plasat și spuneți că doriți cotele le puteți încerca pe casinohex.ro.
 
Dacă aveți întrebări, întrebați unul dintre reprezentanții cazinoului care manevrează jocul.
 
Pariurile cote sunt oferite la cote reale de zero. Marja casei este zero, deci ar trebui să pariați cote pariuri ori de câte ori aveți ocazia.
 
Strategie de castig la BlackJack

Jucând o strategie de bază perfectă în timp ce joci blackjack te poate ajuta să reduci marja de câștig a casei cu 3% sau mai mult. Regulile casei au o mare legătură cu marginea generală a casei, dar indiferent de reguli, dacă joci folosind cea mai bună strategie, vei economisi bani pe termen lung.
 
Aceasta vă oferă cele mai bune șanse de a avea o sesiune câștigătoare de fiecare dată când jucați și vă ajută să pierdeți mai puțin atunci când aveți sesiuni de pierdere.Cardurile și graficele de strategie Blackjack sunt disponibile online și în majoritatea magazinelor de cazino.
 
Strategii pentru Poker online

Desigur, doriți să jucați doar pe mașinile de poker video care oferă cele mai bune diagrame de plată din cazinou, dar ar trebui să folosiți întotdeauna o carte de strategie pentru jocul pe care îl jucați. Utilizarea unei cărți de strategie vă poate economisi 2% sau mai mult la fiecare mână pe care o jucați.
 
Deoarece de multe ori puteți juca sute de mâini pe oră, economisirea acestui timp pierdut vă poate ajuta să jucați până la de patru ori mai mult pe același bankroll în timp.
 
Puteți face rost de cărți de strategie din magazinul de cadouri din cazinou sau puteți imprima unul de pe Internet. Dacă intenționezi să joci video poker, introdu cărțile populare de strategie în buzunar înainte de a te îndrepta spre cazinou, așa vei fi pregătit pentru orice joc este disponibil cu un grafic de plată bun.
 
Fii mereu cu ochii pe banker

Când joci baccarat, ar trebui să pariezi întotdeauna pe bancher. Acesta oferă cea mai mică marjă de câștig a casei și este singura decizie de strategie pe care o puteți lua la masă pentru a vă crește șansele.
 
Pariul bancher are o margine a casei de doar un fir de păr peste 1%, ceea ce îl face unul dintre marginile inferioare ale casei din cazinou.
 
Învață să te oprești la timp din jocul la pacanele

Mașinile cu sloturi au unele dintre cele mai înalte muchii ale casei pe care le puteți găsi într-un cazinou. În plus, puteți juca, de obicei, 300 sau mai multe rotiri pe oră.
 
Când combinați o margine mare a casei și atât de multe decizii pe oră, creați unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteți face într-un cazinou.
 
Deși nu există niciun fel de strategii adevărate care să te poată ajuta să învingi sloturi pe termen lung, cel mai bun lucru pe care îl poți face (dincolo de faptul că pur și simplu nu te joci) este prelungirea sesiunii jocului tău. Dacă jucați doar 100 de rotiri pe oră în loc de 300, bankroll-ul dvs. va dura de trei ori mai mult în medie.
 
Strategii de castig - Incearcă sa joci la turnee
 
Turneele sunt o modalitate excelentă de a juca pentru un mare premiu în timp ce investiți o sumă de bani stabilită.
 
Plătești o taxă de intrare și dacă faci destul de bine acest lucru câștigi un premiu. Structurile de plată variază, dar cele mai mari turnee pot avea plată în sute de mii sau milioane.
 
Puteți găsi tot felul de turnee. Majoritatea oamenilor se gândesc la turnee de poker, dar multe cazinouri oferă turnee de sloturi, turnee de blackjack și turnee de poker video.Aceasta este una dintre cele mai bune strategii pentru extinderea bank roll-ului dvs.
 
Unii jucători își planifică întreaga experiență a jocurilor de noroc în jurul turneelor.Când joci turnee nu trebuie să câștigi foarte des pentru a face bani pe termen lung. Chiar dacă ești capabil să plasezi suficient de sus pentru a câștiga ceva ocazional, de obicei vei face mai bine decât să lași un joc de masă sau o mașină obișnuită să-ți strângă banii.
 
Identificați dealerii cei mai stângaci

Zender estimează că există mai puțin de 100 de ghișee profesionale pentru carduri de blackjack. Dacă se întâmplă să fiți unul dintre ei, s-ar putea să obțineți un avantaj de 1,5%. Așadar, economisește-ți energia, recomandă Zender; în schimb, stați cu ochii pe dealerul de tip blackjack care va bloca accidental cardul cu fața în jos.
 
Zender și-a făcut o viață exploatând acest lucru, păstrând un caiet de 35 de dealeri slabi din 16 cazinouri diferite. Strategia se numește „card holing” și vă poate oferi o margine de 6 până la 9 la sută peste casă. Cea mai bună parte? „Este total legal”, spune Zender. „Mă pot da afară din cazinou, dar nu mă vor aresta”.
 
Ține-ți ochii ațintiți asupra premiului
 
În ultima vreme, cazinourile au recurs la metode mai sexy, cu dealeri îmbrăcați în bikini și dansatoare in poală care nu fac decât să te distragă. Aceste locuri se numesc „Gropi de petrecere”, iar la suprafață, arată ca Vegas-ul să fie Vegas – muzica, multă piele, femei care arată bine, alcool, etc . Dar uită-te mai de aproape. În timp ce toate aceste picioare lungi și frumoase te țin distras, probabil că nu vei observa că cazinoul a tăiat plățile la aceste tabele de la 3/2 la 6/5. În sensul că un pariu de 100 USD câștigă doar 120 USD, comparativ cu tradiționalul 150 USD. Acest lucru dublează esențial marginea casei.