Trend Residence, gandit ca locatarilor sa nu le lipseasca nimic, inseamna relaxare, odihna si confortul propriei locuinte. Totul este securizat, pentru a garanta linistea si siguranta celor ce locuiesc aici.

"Trend Residence este un cartier perfect pentru toate categoriile de clienti: cupluri tinere, familii formate din parinti, copii si bunici sau pur si simplu persoane varstnice. Acordam o atentie sporita detaliilor, ceea ce se traduce in confort garantat pentru rezidenti", au declarat dezvoltatorii proiectului Trend Residence.  

Prima faza a Trend Residence a fost finalizata in mai putin de un an. Iar clientul a putut monitoriza direct dezvoltarea propriei locuinte. 

"Ne-am tinut toate promisiunile in fata clientilor, pentru noi nici nu exista o alta varianta. Ne-am propus executarea proiectului in doua faze, dintre care prima sa includa 132 de vile si 144 de apartamente. Am urmat traiectoria stabilita, astfel incat clientii actuali si potentiali sa poata avea acces la produsul finit in termenul anuntat", au precizat cei de la Trend Residence.  

35% dintre case si 17% dintre apartamente au fost vandute, iar pentru restul exista negocieri avansate.

Vilele sunt concepute atat pentru familiile mici cat si pentru cele mai mari, iar apartamentele sunt in blocuri de patru etaje si beneficiaza de gradini si terase, la preturi avantajoase. Parintii au la dispozitie si o o gradinita unde ii pot lasa pe cei mici dimineata, pana dupa-amiaza. De asemenea, complexul este dotat si cu spatii de joaca, verzi, parc, piscina, parcare.

Modalitatile de plata la Trend Residence sunt aici.

La show-roomul din incinta cartierului sunt prezentate toate unitatile disponibile la vanzare, pentru cei ce vor sa vada cum ar arata propria locuinta in Trend Residence, de luni pana vineri intre orele 10.00-19.00, iar sambata si duminica, intre 11.00-19.00. Dezvoltatorii va invita si in birourile din Theodor Pallady nr. 47, cladirea HBC, parter.