Cu toate acestea, în unele cazuri, avem nevoie de un mic ajutor financiar, de acel hop care să ne ajute să trecem dealul. În plus, această perioadă de final de an este ideală pentru investiții de orice fel, care să îți asigure un viitor mai ușor ție și celor apropiați!

Din acest motiv, Provident îți pune la dispoziție cea mai bună ofertă la acordarea de imprumuturi rapide: Ai ZERO comisioane la orice imprumuturi rapide Provident acordate în perioada 30.10.2019 - 26.11.2019! În plus, te bucuri de rate săptămânale fixe și sume de până la 4000 de Lei! Iată ce trebuie să știi pentru a beneficia și tu de oferta promoțională la imprumuturi rapide Provident:

Pentru început, va trebui să afli mai multe despre condițiile de participare la această promoție! Nu-ți face griji, deoarece acestea sunt foarte ușor de îndeplinit. În primul rând, va trebui să faci o solicitare pentru imprumuturi rapide, fie completând formularul de pe site, fie prin telefon, la numărul 021 275 75 75.

În cazul în care îndeplinești toate criteriile de eligibilitate prevăzute de reglementările legale în vigoare și de procedurile / normele de creditare ale Provident, te vei putea bucura și tu de avantajele acestei promoții. Iată ce condiții trebuie îndeplinite:

· vârsta de minimum 18 ani;

· persoană cu cetățenie română;

· adresa de domiciliu sau de reședință să fie pe teritoriul României;

· venit fix minim de 300 de Lei/lună dovedibil (adeverință de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie în cazul seniorilor);

· un număr de telefon valabil.

De asemenea, persoanele fizice care participă la campanie trebuie să îndeplinească și aceste condiții:

- Nu au încheiat niciodată un contract de împrumut cu Provident până la data începerii Campaniei sau, dacă au încheiat contracte de împrumut cu Provident, creditele aferente acestor contracte au fost achitate integral (lichidate) înainte de începerea Campaniei (înainte de 30 octombrie 2019);

- Încheie cu Provident, pe durata Campaniei, un contract de credit cu durata contractului de 62 de săptămâni, pentru suma împrumutată de 1.000 Lei, 1.500 Lei, 2.000 Lei, 2.500 Lei sau 3.000 Lei sau un contract de credit cu durata contractului de 74 de săptămâni, pentru suma împrumutată de 3.500 Lei sau 4.000 Lei;

Astfel, te bucuri de toate avantajele promoției Provident la acordarea de împrumuturi rapide! Iată care sunt acestea:

• Comision de analiză a dosarului: 0 Lei (de la 120 Lei standard);

• Comisionul de gestiune a creditului la domiciliu: 0 Lei (de la 20 Lei standard);

• Sume între 1.000 și 4.000 Lei;

• Rate fixe săptămânale.

Nu mai sta pe gânduri și descoperă Sezonul Reducerilor la Provident! Profită de această promoție și fă exact ce ți-ai propus! Finalizează-ți planurile sau începe să visezi la cele noi! Acum totul este posibil, cu noua promoție la imprumuturi rapide! Bucură-te de avantajele acestei perioade și profită și tu de această ofertă irezistibilă!